[Glavni meni]  [Postanite član]

Prigodna prodaja

Naši nam sponzori neumorno šalju svoje proizvode koje Vam ovdje nudimo pod vrlo povoljnim uvjetima. 

Navedena cijena uključuje trošak poštarine te jednogodišnje članarine na IZNAD18!

Postupak narudžbe je jednostavan:

  • Uplatite nam novac na: 

Primatelj: "InMar"
Broj računa:
Trenutno je dostupna samo prodaja artikala na upit
Poziv na broj:
_ _ (ili 00) 101109
Opis plaćanja:
Uplata - vaše Prezime

  • Na našoj stranici upišite potrebne podatke za članstvo na IZNAD18 - kliknite na ovaj link.
  • Pošaljite nam E-mail na adresu webmaster@iznad18.com u kojem ćete napisati za što ste uplatili novac te svoju adresu na koju želite primiti paket.

Po primitku Vaše uplate, odmah ćemo Vam aktivirati članstvo te poslati proizvod koji ste naručili u neoznačenom paketu. 

Napomena - ova ponuda nije trajnog karaktera i trajat će dok ne prodamo sve zalihe. 

 

KRYPTON - multi-speed vibrator dužine 19 i promjera 3 cm.

U novom izdanju The Journal of Sexual Medicine objavljena je studija koja govori da vibratori mogu značajno poboljšati seksualno zdravlje. Vibratori su dosad bili jedna od metoda koju su liječnici često preporučivali u tretmanu ženskih pacijenata koji pate od seksualne disfunkcije, ali sada se isti savjet primjenjuje i na muške pacijente! Studija pokazuje da su muškarci koji su češće koristili vibratore postigli bolje rezultate u 4 od 5 kategorija 'Međunarodnog indeksa erektilne funkcije', koji uključuje funkciju orgazma, seksualno zadovoljstvo, erektilnu funkciju i seksualne želje. 
Zbog zdravlja ali i velikog užitka koje ovaj vibrator donosi, ovo je obavezan pomoćni rekvizit svakog ljubavnog para!

Vibrator + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 200 kn

ANALPLUG POROX - dužine 14 cm, debljine 1,5 - 4 cm

Bez obzira da li ste hetero ili homoseksualac, muškog ili ženskog spola, ovaj umetak na poseban će način stimulirati i povećavati Vaše seksualno zadovoljstvo. Zaboravite predrasude i počnite zaista uživati u velikoj koncentraciji osjetilnih stanica u Vašoj guzi. 
Napravljen od mekanog i glatkog materjala, jednostavno ga umetnite i nastavite uživati u seksu.

Analplug + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

KELLY'S VAGINA - promjera 2,5 cm (fleksibilna), duga 13 cm

Svaki ulazak vašeg penisa u ovu vaginu stimulitat će unutarnje kuglice, a vas će dovesti do neopisivog užitka i svršavanja duboko u njoj. 
Napravljena od nježne mekane gume ova će Vas vagina navesti na razmišljanje postoji li uopće potreba kompliciranja sa ženama...

Vagina + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 250 kn

SUPERFLERT - Tracey Cox

Želite li znati tko vas želi zavesti, a tko se ponaša samo prijateljski? Sviđate se nekoj osobi, a da to ona još ni sama ne zna? Spremite se za učenje ozbiljnih strategija zavođenja i čitanja "govora tijela" koje će vam omogućiti da se uvučete u srce (gotovo) svakoga tko vam se sviđa. Ako ste se ikad zapitali "sviđam li mu/joj se?", ovaj će vam zabavan i vrlo duhovito napisan priručnik pomoći da poboljšate svoj seksipil i suprotnome spolu postanete mnogo privlačniji.

190 stranica, meki uvez, 18x23 cm 

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 220 kn

S faktor - Striptiz fitnes za svaku ženu - Sheila Kelly

Kombinirajući jogu, ples, i erotske pokrete, S faktor je revolucionarno nova tehnika pokreta koja pruža zdrave kardio vježbe kao i neke nove trikove za spavaću sobu. Tonira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava nivo energije tijela. Ilustriran stotinama fotografija koje korak po korak pokazuju kako napraviti svaki pokret, vježbe su senzualne pa ipak zahtijevne, tražeći od vas ravnotežu snage i spretnosti. Knjiga sadrži 15, 45 i 60 minutne vježbe dizajnirane za razgibavanje i toniranje svake mišićne grupe. Također donosi segmentirane pokrete oko motke koji se fokusiraju na gornji dio tijela i snagu abdomena."Koristite tijelo i dopustite da vaša senzualnost ostavlja bez daha i mami uzdahe" (Nacional, Extra, lipanj 2004.)

242 str., meki uvez

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 210 kn

Zadovoljenje - Umijeće postizanja ženskog orgazma 
- Kim Cattrall i Mark Levinson

Knjiga o seksu Kim Catrall, glumice koja u seriji «Seks i grad» igra nezajažljivu Samanthu, svojevrstan je priručnik o ljubavi i produbljivanju ljubavnog i seksualnog odnosa koja raznim tehnikama muškarce usmjeravaju kako da postanu što bolji ljubavnici i razumiju tajnovitu žensku seksualnost. Žene, pak, uči kako da prihvate svoju seksualnost, počnu uživati u njoj i bez straha otvoreno partneru kažu što žele. Upravo u iskrenosti i oslobađanju u partnerskome odnosu autori vide ključ za ljubavno i seksualno zadovoljstvo.
Jasan tekst i više od 100 velikih ilustracija razumljivo i otvoreno govore o ljubavi i raznim tehnikama koje muškarcima i ženama pomaže da ostvare vezu na dubljoj razini.

144. str., tvrdi uvez

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 210 kn

Junf - Mary Karr

Nagrade: Notable Book magazina New York Times i Best Book 2000. proglašena od časopisa Entertainment Weekly, Us i internet stranice Amazon.com

U ovom dugo očekivanom romanu Mary Karr još jednom pokušava pobjeći od uzbuđenja i strahova svog psihičkog i fizičkog buđenja, silovito se sudarajući s autoritetom u svim njegovim oblicima, od ravnateljevog ureda do zatvorske ćelije. Žudeći, poput svih tinejdžera, za idealnom ljubavi i izabranikom svog srca s kojim će se ponovno osjećati ispunjeno, ona dijeli sudbinu šarolikog i skandaloznog društva: surfera, jogija, pravih pravcatih genija.

Meki uvez, 336 str, 12x19 cm

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

Bombon - Mian Mian

Sada po prvi put dostupna u prijevodu na hrvatski jezik, Bombon je potresna priča o riziku i čežnji, priča o mladoj Kineskinji koja se probija kroz život u svijetu koji je, kako se čini, lišen bilo kakvih smjernica. Hong, koja pripovijeda cijelu priču, napušta srednju školu i sa sedamnaest godina bježi od kuće u pogranični grad Shenzen. Upušta se u vezu s mladim glazbenikom, a zatim zajedno uranjaju u pakao alkohola, droge i neumjerenosti, u život koji ne uspijeva zadovoljiti Honginu čežnju za istinskom osobnošću i ljubavi koja bi je odredila.Drski, prodorni i brutalno iskreni glas Mian Mian označava tjeskobu čitave generacije. Ovaj zapanjujući roman predstavlja bujicu seksa, droge i rock'n'rolla i otkriva nam modernu Kinu koju nikad prije nismo vidjeli.

Meki uvez, 259 str, 12x19 cm

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

Mlado meso - David Henry Sterry

Većina nas ne može ni zamisliti kako je kada ti plaćaju za seks. Ni sedamnaestogodišnji David Sterry to nije znao, sve dok 1974. god. nije krenuo na holivudski koledž. Za samo nekoliko tjedana počeo je raditi kao dobro plaćeni žigolo, a Mlado meso je izvrsna kronika tog iskustva. Kao sin sjevernoengleskih imigranata koji su u Americi htjeli ostvariti novi život, Sterry je u priču o sezoni provedenoj 'pružanjem usluga' imućnim ženama utkao i sjećanja na gotovo savršeno djetinjstvo. Sasvim istinita, neodoljivo zabavna, često škakljiva, ova knjiga je jedan od najneobičnijih i najdirljivijih prikaza djetinjstva i adolescencije, ali i jasan podsjetnik koliko je granica između normalnog i devijantnog ponašanja tanka. Ovo je knjiga koju nećete zaboraviti.

Meki uvez, 12x19 cm

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

Obrijana Venera - Franka Mrduljaš-Karić

Pogledam se u ogledalo i odmah mi je sve jasno. Imam zdravlje, nemam život. Ili ga imam, ali mi ni muhe ne zavide na njemu. I perspektiva mi je nešto skraćena. Sav sam u neredu i sve me guši – i posljedice rata, i dop i opće beznađe, iako ima pizduna koji tvrde da nikad nije bilo bolje, mater im šnirersku nabijem, dođe mi da ih podavim. Tipičan sam primjerak ujebane faune – bez pravog posla, bez budućnosti, pizza ujutro, pizza u podne, pizza za večeru i još kad se zaželiš. Kava, kapučino i pljuga – sve na kredu, a prave pičke ni od korova, sve se fukaju s parajlijama i novopečenim kapitalistima, sirotinja se ne mrsi. Isuse, što je sve tražila. Kao mornar u bordelu. Malo sprijeda, malo straga. Malo gore, malo dolje. Onda porebarke, pa na stolu. Zatim uza zid i u kadi. Tvrdo i mekano. Stojećke, glavić-usta, misionarski, sa zvonika, po rimski, indijanski, grčki i afrički. Na brzaka, sporo, umjereno i zmijski… U svakom slučaju, tražila je nešto izvan moje moći. I izvan svake pameti. Tražila je da joj djetetu nađem oca. Što je to – otac? Kako uopće izgleda ta živina? Ne znam. Ja sam dijete bez roditelja. 

Meki uvez, 274 str, 16x23 cm 

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

Seksualni savjeti za djevojke - Flic Everett

Ako vam odlazak na spavanje više predstavlja maženje uz fino, toplo piće nego požar strasti u krevetu, onda je vrijeme da zamijenite svoje noćno štivo sa Seksualnim savjetima za djevojke (i otkrijete na koji način dobro iskoristiti baš tu šalicu kakaa u krevetu). Predstavljajući smislen i drzak pristup seksu u dvadeset i prvom stoljeću, knjiga Seksualni savjeti za djevojke ulazi ravno u osnove spavaće sobe – prihvaćajući se svega: od oralnog seksa i različitih položaja, do seksualnih igračaka i fantazija. Budući da sadrži preko stotinu natuknica i savjeta, ona će garantirano vratiti oznaku 'X' u vaš seksualni dosje. Otkrijte na koji način redovito postizati orgazam, kako namamiti kući svog muškarca, kako pronaći vaše A i U točke i puno, puno više – dopustite ovoj knjizi da u vama probudi božicu ljubavi… Kao dodatak serijalu na Kanalu 4 koji uči Britance kako da to (bolje) rade, ovaj džepni vodič posebno je zamišljen za djevojke koje od seksa žele dobiti ono najbolje. 

Meki uvez, 189 str, 12x19cm 

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 180 kn

SUPERSEKS - Tracey Cox 

Supervrući seksualni priručnik koji nudi suvremen, duhovit i nadasve promišljen pogled na seks u novom tisućljeću. Iznimno lijepo ilustrirana knjiga dobro oslikava autoričinu jedinstvenu nadarenost da o seksu piše na iskren i zabavan način. Priručnik pokriva i otkriva sve od podrobnosti muške i ženske anatomije do najboljih tehnika vođenja ljubavi - ukratko, nedostignut vodič po svijetu seksa koji svakome može pomoći da postane supersekspert.

190 stranica, meki uvez, 18x23 cm 

Knjiga + godišnja članarina na IZNAD18 + poštanski troškovi = 250 kn

 

 

 

 

 

Webmaster IZNAD18